Info voor leerkrachten

 FlexJuf is opgericht in 2016 door Jolein als ZZP’er. Het doel was om bijles te gaan geven: aan huis of op een andere locatie. Vandaar de naam FlexJuf. In januari 2017 is de eerste webshop opgericht: webshop-flexjuf.nl. De webshop wordt gevuld op basis van de inspiratie van Jolein, met als doel: het leren leuk maken (love to learn!). Door de jaren heen zijn er meerdere vertakkingen bijgekomen: FluisterTelefoon.nl en flexjuf-printables.nl. En het bedrijf is nog steeds in ontwikkeling! 

Het logo is sinds een paar jaar geregistreerd en beschermd: zo kunnen we onze eigen producten uitgeven. Lees hieronder meer over de verschillende webshops, krijg een impressie van ons eigen assortiment en vindt de gratis downloads die al jaren in de scholen ingezet worden.

De webshops

Downloads

Onder de naam FlexJuf heb ik ook een aantal gratis downloads/printables gemaakt. Deze kom ik zo nu en dan zelf ook weer tegen op een school tijdens mijn adviesbezoeken. Erg grappig! Sommigen zijn echt verouderd, en er zit hier en daar een foutje in, maar dat maakt het niet minder leuk voor de kinderen! Zie hieronder de linkjes naar alle downloads en printables: